Waar kan ik Bitcoins kopen met iDEAL?

Waar kan ik Bitcoins kopen met iDEAL?

3 mei 2019 Meer Cryptocurrencies

Bitcoin is de laatste jaren explosief gestegen en daarmee is ook de vraag naar de digitale coin steeds groter geworden. Nog steeds zijn er elke dag mensen die besluiten om te investeren of in te stappen. Daarbij heb je in veel gevallen ook Bitcoin nodig wanneer je in een andere cryptomunt wilt investeren. Daarbij betaal je namelijk vaak met Bitcoin omdat dat effectiever én voordeliger is. De meeste mensen betalen het liefst met iDeal.

Maar waar kun je eigenlijk Bitcoins kopen met iDeal?

Het wordt hieronder voor je op een rijtje gezet.

Bitonic

Een grote en betrouwbare aanbieder van Bitcoins. Je kunt bij Bitonic eenvoudig betalen met iDeal. Kleine bestellingen kun je direct plaatsen. Wanneer je voor vijftig euro of meer wilt bestellen, dien je eerst je bankrekening te verifiëren. Bitonic is dankzij de lage transactiekosten één van de goedkoopste aanbieders. De prijs die je betaalt is inclusief alle bijkomende kosten. Je komt daardoor niet voor onverwachte bijkomende kosten te staan wanneer je een bestelling plaatst.

Happycoins

Hoewel dit bedrijf in Nederland is opgestart, is het inmiddels mateloos populair over heel Europa. Ook hier kun je zonder problemen met iDeal betalen. Happycoins behoort tot de goedkoopste aanbieders en heeft regelmatig leuke acties voor klanten die je flink wat voordeel kunnen opleveren.


Litebit

Litebit biedt verschillende digitale coins aan waaronder Bitcoin. Om die te kopen kun je gebruik maken van verschillende betaalmethoden waaronder iDeal. Tot 75 euro kun je zonder verificatie aankopen doen, daarboven is het verificatie nodig met behulp van je rekeningnummer en je mobiele nummer.

Bitvavo

Relatief nieuwe Nederlandse aanbieder van Bitcoins. Daarnaast kun je echter ook nog meerdere andere cryptocoins kopen via deze aanbieder. Betalen gaat uiteraard eenvoudig via iDeal. Handig aan deze aanbieder is dat ze ook een wallets aanbieden, zodat je alles in de eigen omgeving van Bitvavo kunt opslaan.

Bitrush

Deze aanbieder heeft zichzelf reeds jarenlang bewezen als een zeer betrouwbare plaats om je Bitcoins te kopen. Daarnaast zijn er ook nog eens vele andere cryptocurrencies te koop. Alles bij Bitrush is erop gericht om het de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken. Daardoor is het heel simpel om hier je Bitcoins te kopen, waarbij je uiteraard gebruik maakt van iDeal. Er worden bovendien regelmatig leuke acties georganiseerd waarvan je veel voordeel kunt hebben.


BTC Direct

Ook dit is een bekende en grote aanbieder binnen Nederland. Voor aankopen tot en met 100 euro is het niet nodig om jezelf bekend te maken of te registreren. Wanneer je voor meer dan 100 euro Bitcoin wil kopen, wordt er een kopie van je identiteitsbewijs gevraagd. Dat is voornamelijk bedoeld om fraude en inbraak te voorkomen. Uiteraard kun je bij BTC Direct eenvoudig met iDeal betalen.

Anycoin

Anycoin richt zich op heel Europa. Dat is onder andere te zien aan de verschillende betaalmethodes. Alle populaire betaalmethodes binnen Europa zijn namelijk toegevoegd, waaronder iDeal. Overigens is het bij deze aanbieder niet alleen mogelijk om Bitcoin te kopen. Ook andere cryptomunten zijn beschikbaar bij deze aanbieder.